Πολιτισμός

Ξανά η «Εποχή του κυνηγιού»

Off

H μαύρη κωμωδία του Γιάννη Σκαραγκά «Η εποχή του κυνηγιού» ανεβαίνει στην αυλή του "Θυμωμένου Πορτράιτου" από 6 έως 28 Ιουνίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Οι συντελεστές είναι: Σκηνοθεσία: Αθηνά Τσικνιά, Γιάννα Κούλα, παίζουν: Χρυσάνθη Παπαγεωργίου, Αθηνά Τσικνιά. Βοηθοί σκηνοθεσίας: Δέσποινα Ναυρόζογλου, Φάνης Κοσμάς, Μουσική επιμέλεια: Χάρις Μέγα, Αθηνά Τσικνιά
Κοστούμια-σκηνικά: η ομάδα, Κατασκευή σκηνικού: Ζαχαρίας Παυτίνος, Φωτογραφίες: Γιάννης Ζινδριλής, Φωνή Αργύρη: Κώστας Μπασδάνης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Γιάννης Βαλεράς, Σχεδιασμός αφίσας: Γιάννης Ταγματάρχης
Η Πόπη, μια γυναίκα που στην οικονομική κρίση έχει χάσει την περιουσία και την επιθυμία της να ζήσει μέσα στον κόσμο, απομονώνεται σ΄ένα διαμέρισμα και ζει με την φωνή του μυαλού της. Η φωνή παίρνει σάρκα και οστά με αφορμή τη φωτογραφία της Πηνελόπης Δέλτα σε κάποιο βιβλίο της, μιας γυναίκας που η Πόπη θεωρεί σύμβολο εσωτερικής εξορίας και μοναξιάς.
Σε αυτή την ιδιαίτερη συνομιλία, η Πηνελόπη Δέλτα επεμβαίνει πια στην καθημερινότητα της συγκατοίκου της και της μαθαίνει να λέει ιστορίες.  11 σκηνές μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας δοσμένες με αρκετά γερές δόσεις χιούμορ.
Έναρξη παράστασης: 9:30μ.μ. Καποδιστρίου 20, τηλ. 2651068550.

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ